Daca ai decis sa deschizi aceasta pagina, ori esti curios, ori ai nevoie sa iti pui ordine in viata in acest moment.

Curiozitatea are si ea la baza un motiv, deloc intamplator. Poate ai vazut ca se poate mai bine, dar nu stii cum si vrei sa afli mai multe despre asta. Poate stii ca e momentul, dar ceva inca te tine pe loc, ca si cum nu e atat de urgent sa faci acele schimbari acum, pentru ca ai atatea lucruri mult mai importante pe lista, incat pare ca mai poti amana o perioada sa lucrezi la a-ti schimba energia si focusul.

Oricare ar fii motivul pentru care esti aici iti multumesc!

Traim vremuri interesante si provocatoare si in tot acest tumult de experiente si trairi, cateodata pare ca ne pierdem “busola”, centrul, directia, ceea ce ne face sa ne simtim frustrati, poate coplesiti si epuizati, chiar neputinciosi in fata vietii. In aceasta stare ne este greu sa luam cele mai bune decizii si sa avem claritate si ne afundam din ce in ce mai mult in ceva ce nu ne dorim, renuntam sa mai credem, sa mai speram, ne resemnam si ne pierdem increderea in noi insine si in puterea noastra personala.

Stiu ca iti doresti sa faci mai mult si mai bine, ca poate nu iti place ce traiesti acum in viata ta, dar nu gasesti in tine resursele necesare pentru a incepe sa misti energia in directia cea buna.

O experienta de viata este simtita diferit de la persoana la persoana. Semnificatia pe care o dam experientei ne determina atitudinea pe care o avem in fata vietii . Atitudinea ne coloreaza si ne influenteaza gandirea si modul in care actionam, asadar este bine sa intelegem toate aceste procese, pentru a putea sa actionam cu claritate si asumare, atunci cand dorim sa schimbam cu adevarat ceva in viata noastra. Pentru asta e nevoie de prezenta si ghidarea unui consilier, care sa ajute sa vedem mai clar propria cale de iesire din impas.

Vom analiza impreuna ce te tine pe loc in acest moment, ce iti doresti cu adevarat sa traiesti si ce poti face concret pentru asta. Te vei cunoaste mai bine, iti vei putea identifica limitarile reale, dar si potentialul tau maxim, astfel incat curajul si indrazneala de a face schimbarile cele mai potrivite, nu vor intarzia sa apara. Vei reusi sa gasesti in tine puterea de a actiona, dar si resursele interne la care sa apelezi cu incredere. Vei invata cum sa corectezi si sa ajustezi sanatos programele care te limiteaza si cum sa abordezi constructiv si ecologic experientele vietii.

Fiecare decide care este momentul potrivit pentru a-si lua viata in propriile maini, acest moment nu se poate crea, nu se poate grabi, nu se poate forta in nici un fel. Totul e sa decidem ca e destul cat am stat in confuzie sau in nemultumire si ca vrem si altceva.

Tot ce ai nevoie sa faci este sa ai incredere in puterea ta interioara si sa ai curaj sa actionezi, chiar daca nu simti ca ai aceste resurse, ele sunt in tine, asa cum exista acea forta neobosita care face ca inima ta sa bata si respiratia sa se intample, fara aportul tau constient.

Tu, care citesti acum aceste randuri, consideri ca ai curajul necesar sa faci acele schimbari in viata ta care sa te ajute sa traiesti in armonie, bucurie, abundenta, pace?

Daca da, iti multumesc ca esti aici si te asigur ca vei primi ghidaj si ajutor, asa cum este mai potrivit pentru tine!

Daca nu te simti inca foarte curajos, iti multumesc ca esti aici si sunt recunoscatoare ca ti-ai facut timp sa citesti si te asigur ca vei gasi modalitatea de a intra in contact cu acea parte din tine care este curajoasa. Cu cat este mai mare suferinta si sentimentul de neputinta aferent, cu atat de mari si importante sunt resursele tale interioare, darurile cu care esti inzestrat, talentele, capacitatile tale, iar fiinta noastra isi doreste sa le manifeste si o va face.

Toate la momentul potrivit, asa cum este mai bine pentru noi si pentru evolutia noastra!