workshop online

recâștigă-ți libertatea dincolo de tiparele trecutului

Daniela Hârșulescu

Bun venit la workshop-ul online condus de Daniela Hârșulescu, terapeut prin Regresie Reconectivă, Facilitator PSYCH-K și Terapeut Bowen Master. Acest workshop este dedicat celor care doresc să-și depășească blocajele interioare și să-și recâștige puterea personală pentru a-și crea o viață plină de bucurie, împlinire și autenticitate.

 23 Aprilie 2024, între 18:00 – 21:00.

250 rON

Daniela Hârșulescu, terapeut prin Regresie Reconectivă, Facilitator PSYCH-K și Terapeut Bowen Master.

 • Workshop-ul va începe cu o parte de teorie, urmată de sesiuni practice și o călătorie ghidată de vindecare și transformare personală.
 • Participanții vor avea ocazia să împărtășească experiențele lor și să primească suport din partea comunității.
 • La final, vei primi instrumente și tehnici practice pentru a-ți menține progresul în viața de zi cu zi.

Română

Identificarea Blocajelor Emoționale și Mentale

Vom explora modalități practice de a identifica și de a înțelege blocajele care te împiedică să trăiești viața pe care o dorești. Vom analiza originile acestor blocaje și cum acestea îți afectează relațiile, sănătatea și bunăstarea generală.

Depășirea Rolului de Victimă

Vom lucra împreună pentru a-ți schimba mentalitatea și pentru a-ți depăși sentimentul de victimă. Vom explora moduri de a-ți asuma responsabilitatea pentru propria viață și de a-ți recâștiga controlul asupra alegerilor și acțiunilor tale.

Recâștigarea Puterii Personale

Vom învăța tehnici și strategii practice pentru a-ți recâștiga puterea personală și pentru a-ți crea viața pe care o dorești cu adevărat. Vom explora modalități de a-ți dezvolta încrederea în sine, stima de sine și capacitatea de a-ți manifesta autenticitatea și potențialul interior.

Scop terapeutic

Înțelegere Autentică

Workshop-ul este conceput pentru cei care caută să-și depășească blocajele interioare și să-și transforme viața într-un mod profund și autentic. Scopul meu să oferim participanților oportunitatea de a-și înțelege mai bine sinele, de a-și recâștiga puterea personală și de a-și crea viața pe care o doresc cu adevărat.

Reconstruirea Relațiilor

Obiectivul final este să ofer participanților un spațiu sigur și susținător în care să exploreze, să învețe și să crească. Prin intermediul exercițiilor practice, discuțiilor profunde și călătoriilor ghidate de vindecare, îi îndemn pe participanți să-și elibereze trecutul, să-și asume controlul prezentului și să-și creeze viitorul pe care îl merită.

Obiectivul Terapeutului

Prin această experiență profundă și transformatoare, îmi propun să inspirăm și să încurajez participanții să-și îmbrățișeze puterea interioară și să trăiască viața plină de bucurie, autenticitate și împlinire pe care o merită cu adevărat.

Unește-te Tribului

Pe cerul înstelat aștrii se conduc unii pe ceilalți, spre a cuprinde universul în al lor dans creator.

"
Am ales să lucrez și cu grupuri de oameni, deoarece atunci când mai mulți oameni se adună împreună cu aceeași intenție și anume de a vindeca tiparele vechi și de a integra energie curată și nouă în viețile lor pentru a face o schimbare, se crează un flux extrem de puternic de energie potentială , care, prin inducție și acceptul celor implicați, va ajuta profund în procesul personal. Am trăit această experiență în cadrul formărilor mele și în alte evenimente la care am participat sau pe care le-am organizat.
Daniela Hărșulescu
Terapeut
"Participarea la workshop-ul lui Daniela a fost o experiență transformatoare pentru mine! Am avut ocazia să explorez adânc în mine însumi și să identific blocajele care îmi împiedicau să trăiesc viața pe care o doream. Daniela este o prezență caldă și îngrijitoare și m-a ghidat cu înțelepciune și empatie pe parcursul călătoriei mele de vindecare și transformare. Recomand cu căldură workshop-urile ei oricui caută să-și îmbunătățească viața și să-și exploreze potențialul interior."
Anamaria Ichiom
Sunt extrem de recunoscător pentru experiența minunată pe care am avut-o la workshop-ul lui Daniela. Am învățat atât de multe despre mine însumi și am găsit resurse și putere pe care nu știam că le am. Daniela este un terapeut extraordinar și un ghid de încredere în călătoria de auto-descoperire și vindecare. Recomand cu căldură oricine caută să își transforme viața și să își elibereze potențialul interior să participe la workshop-urile ei.
Andrei Covaci

Detalii

Daniela este un terapeut dedicat și pasionat, cu o vastă experiență în domeniul vindecării interioare și transformării personale. Cu o abordare caldă și empatică, Daniela te va ghida cu pricepere și îngrijire pe drumul către creșterea și eliberarea ta.

 • Cum să identifici și să depășești blocajele care te țin în rolul de victimă
 • Tehnici practice pentru transformarea mentalității și vindecarea emoțională
 • Cum să-ți recâștigi puterea personală și să-ți creezi viața pe care o dorești
 • Libertate și eliberare de blocaje emoționale și mentale
 • Claritate în gândire și acțiune
 • Împuternicire personală și creștere interioară
 • Mai multă iubire și recunoștință în toate relațiile tale
 • Workshop-ul va avea loc online, pe platforma Zoom
 • Durata: 3 ore, format dintr-o combinație de teorie, practică și călătorie ghidată de vindecare
 • Investiție: 250 RON
 • Pentru înscrieri și detalii de plată, contactează-ne la numărul de telefon 0722752651 sau trimite un email la daniela.harsulescu@gmail.com

Detalii de contact

Uneori avem nevoie de ghidaj, pentru a ne reconecta la cine suntem noi cu adevărat.

Sunt aici pentru tine, dacă alegi asta!

”Oamenii sunt Lumina lumii!”

Interviu @PleiadaAnima