Grupuri de terapie și workshop-uri

DANIELA HÂRȘULESCU

Grup de terapie si suport, duminica 21 mai - fizic

Am venit în viața asta și în lume cu mult entuziasm, cu bucurie, cu încredere și cu mult curaj…cel puțin unii dintre noi. Motivele pentru care am decis să ne întrupam sunt multiple și minunate, dar ceea ce am uitat, cel mai important lucru, este că viața asta este sacră și că ce avem cel mai de preț este lumina conștiintei noastre.

Am ales să organizez acest grup de terapie și suport pentru că întâlnesc din ce în ce mai mult în terapie, povești de viață în care oamenii par prinși ca hamsterii în rotiță, în situații nedorite. Sunt conștientizate tiparele care ne conduc, dar pare că e destul de greu să ieșim din ele, deoarece cauza formării acestor tipare nu ne este accesibilă conștient. Cu atât mai mult cu cât nu ține doar de noi. 

Terapia prin Regresie m-a ajutat să înteleg că indiferent de blocaj, pot ajunge la cauza lui și îl pot transforma în resursă, ca orice poveste a început cândva și nu e necesar să mai continue dacă nu îmi mai servește și că orice suferința aș vrea să vindec, o pot face ascultându-mi corpul, pentru că în corp sunt stocate toate emoțiile din toate timpurile.

Și am mai înțeles că poveștile pe care ni le spunem nu sunt numai despre noi. Da, noi suntem personajul principal, dar familia, linia de neam prin care am venit, sunt la fel de importante, poate chiar mai importante, aș spune eu. Fiecare persoană cu care am interacționat de când am fost concepuți, începând cu mama, au lăsat o amprentă puternică asupra noastră. Copilul mic are nevoie să fie iubit, să fie protejat, îngrijit, hrănit și, dacă aceste nevoi de bază nu ne sunt satisfăcute, pentru că adulții din viața noastră își trăiesc propriile lor drame, sufletul nostru se rupe încet în bucați… în anumite situații fragmentarea este atât de puternică încât cu greu ne mai putem echilibra ca adulți.

 

Eliberarea de karma de neam aduce foarte multă liniște și libertate în viața noastră, începem să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem, să ne prețuim și să ne onorăm…să trăim cu adevărat. Nu înseamnă că rupem legătura cu cei dragi, cu parinții, cu copiii… nici pe departe. Doar că ne retragem propria energie din acele povești mentale de suferință și neîmplinire, de lipsă, de vină, de părere de rău și folosim această energie pentru a ne vedea și a ne auzi pe noi într-un mod autentic și plin de compasiune.

Am mai învățat că natura, cu tot ce înseamnă ea, este cel mai bun vindecător, de aceea, în întâlnirile pe care le organizez, sunetul, esențele, culorile, încetinirea ritmului nostru intern și acordarea lui cu ritmurile naturale, sunt ajutoare de nădejde. Spațiul de vindecare este un spațiu sacru și sigur, în care fiecare este văzut, auzit și onorat.

Se numește grup de terapie și suport pentru că vom face împreună călătorii ghidate în care vom conștientiza și vom identifica blocaje, traume, tipare, atașamente care au legatură cu familia și străbunii noștri, se vor lucra secvențe de terapie prin regresie specifice, în funcție de ce o să apară de lucrat la fiecare, iar spațiul creat de grup va fi unul de suport, prin ascultare activă, acceptare, compasiune și non interferența în procesul celuilalt.

 

Ne vom folosi și de alte unelte și tehnici pe care le folosesc în terapie, (uleiurile esențiale DoTerra și scanerul ITOVI, cărțile de tarot și de oracol, terapia energetică, echilibrarea convingerilor limitative), în limita timpului disponibil agreat de grup.

Fiind un grup de terapie, locurile disponibile sunt limitate la maxim 8 persoane, pentru ca fiecare să poată beneficia de o formă de terapie, cea mai potrivita în acel moment.

Prețul grupului de terapie este 300 de lei, iar durata este de 5 ore. Începem la ora 15 și ne propunem să terminăm la ora 20.

Rezervarea locului se face cu plata unui avans de 100 de lei, avans care în cazul anulării revervării din orice motiv, este nerambursabil.

Vă recomand să veniți îmbrăcați foarte lejer și cu papuci de schimb, dacă vreți să vă descălțați. Fiecare să își aducă sticla de apă personală. Vom avea 2 pauze de gustări și ceai.

Rezervarea se face prin apel sau mesaj la 0722752651

 

TERAPEUTUL

Cine sunt eu?

Când am început să îmi pun această întrebare, și cu mintea și cu inima, lucrurile au început să se schimbe. Activitatea mea profesională, felul în care mă prezentam lumii, părerea pe care o aveam despre mine, gândurile cu privire la trecut, prezent și viitor, toate au început să se clatine. Dintr-o dată fundația acestor influențe majore a început să se dizolve. 

Am început să caut și să mă caut, să vreau să mă cunosc cu adevărat fără să mă judec sau să mă compar și m-am bazat foarte mult pe modelele celor care au reușit să facă asta în timpul vieții lor. Atunci când nu știi cum, sigur cineva a facut asta înaintea ta și te poti inspira de acolo. Pentru asta suntem pe acest pământ, să cooperăm, să ne ajutăm să creștem și să evoluăm și să ne iubim, pe noi înșine în primul rând și din iubire de sine, și pe ceilalți.

Detalii de contact

Uneori avem nevoie să fim învățați cum să regăsim prietenul din lăuntrul nostru.

Putem face asta împreună, dacă alegi asta!

”Oamenii sunt Lumina lumii!”